Pređi na sadržaj Pređi na glavnu navigaciju. Pređi na footer

13. Regionalna konferencija Zajednice inovativnih nastavnika/ca pod nazivom “Budućnost nastavničke profesije – nastavnici kao ključni faktor kvalitetnog obrazovanja”

Projekat EU – Obrazovanje za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini i Centar za obrazovne inicijative Step by Step organizuju 13. Regionalnu konferencija Zajednice inovativnih nastavnika/ca pod nazivom “Budućnost nastavničke profesije – nastavnici kao ključni faktor kvalitetnog obrazovanja”.

Konferencija ima ograničen broj mjesta i zahvaljujući Projektu EU-a, “Obrazovanje za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini”, omogućit ćemo desetinama nastavnika/ca stipendije za smještaj i obroke, dok će nam vaše kotizacije pomoći da ova konferencija bude nezaboravan događaj.

Kako apliciram za učešće?

Jednostavno. Prijave su otvorene na ovom LINKU. Ovoj konferenciji pristupa se na dva načina i to:

• Direktnim pozivom od strane COI Step by Step-a. U tom slučaju Centar preuzima troškove vašeg boravka, dok troškove kotizacije i prevoza snosite sami.
• Samostalnom prijavom, gdje će vam biti ponuđene opcije za smještaj. Centar se potrudio da troškovi budu što manji, a prijave smještaja vrše se preko samog Centra. Ovi učesnici/e također snose troškove kotizacije.

Zbog velikog interesovanja za našu i vašu konferenciju, vjerovatno nećemo imati priliku primiti sve zainteresirane, ali budite uvjereni da ćemo se boriti za svako mjesto na konferenciji.

Svi učesnici biće obavješteni o statusu svoje prijave. Nakon što se prijavite, ubrzo će vam se javiti kolegica Adna Sokolović sa detaljima vaše prijave i načinima plaćanja kotizacije. Adna će vas također provesti kroz taj proces i dati vremenski okvir za uplatu kotizacije i ostalih troškova ukoliko postoje. Vrlo nam je važno da svi pratimo uputstva i na vrijeme izvršimo svoje obaveze.

Smještajne jedinice nalaze se širom grada Konjica, a centralno mjesto susreta je Hotel Garden City.

 

Poziv za predavače i voditelje sesija?

Prijave su otvorene na OVOM LINKU i od srca se radujemo što sa nama dijelite svoju magiju i čaroliju.

Svi koji prijave prezentaciju, ujedno su dužni prijaviti i učešće na konferenciji. Odabrani prezentatori bit će obaviješteni blagovremeno.

Ponuđeno je više vremenskih okvira i tipova sesija; posebno smo zainteresovani za nastavničke prakse koje dokazuju neke od standarda nastavničke profesije (planiranje i programiranje, učenje i poučavanje, praćenje i vrednovanje, kreiranje okruženja za učenje, saradnja s porodicom i zajednicom, profesionalni razvoj, učešće u radu i razvoju škole i obrazovnog sistema).

Dobrodošli na mjesto gdje se spajaju ljudi, rađaju ideje, kako bismo stvarali dobro obrazovanje i čuvali radost djetinjstva za svako dijete!

Informacija za učesnike/ce koji sami snose troškove smještaja:

Cijena soba sa punim pansionom (ukupna cijena smještaja po osobi za cijelu konferenciju):

• Jednokrevetna soba (280,00 KM) – Ograničen broj
• Dvokrevetna soba (220,00 KM)
• Trokrevetna soba (190,00 KM)
• Smještaj u apartmanskom naselju (180,00 KM)

Informacija za učesnike/ce kojima troškove snosi COI Step by Step:

Za učesnike i učesnice kojima Centar stipendira smještaj, molimo vas da pažljivo pročitate nastavak teksta. Centar omogućava smještaj u navednim tipovima smještaja stoga sve što možemo uraditi jeste pokušati vas smjestiti sa osobama koje želite. Zbog velikog interesovanja, postoji mogućnost da budete smješteni u jednom od partnerskih hotela iz Konjica.

Tipovi smještaja su dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Olakšat ćete nam posao, ukoliko unaprijed navedete potencijalne osobe sa kojima biste voljeli biti smješteni. Na dan dolaska, izmjene u sastavu soba i tipovima smještaja, neće biti moguće. Na kraju, tu samo spavate 🙂

Kotizacije

Ovaj dio nas najmanje veseli. Voljeli bismo da možemo potpuno besplatno organizovati konferenciju, ali to nismo u mogućnosti. Zato će nam vaše kotizacije pomoći da pokrijemo nužne troškove, ali i omogućimo nezaboravnu konferenciju. U Centru postoji stara dobra navika, a to je da ukoliko niste u mogućnosti pokriti cijenu kotizacije, uvijek se možete obratiti našoj dragoj Adni na mail adna@coi-stepbystep.ba sa kojom možete iskomunicirati načine plaćanja i mogućnost otpisivanja same kotizacije.

Iznosi kotizacije:

• Kotizacija – 125,00 KM
• Kotizacija se prezentacijom – 100,00 KM
• Međunarodna kotizacija (učesnici/e i prezentatori/ce koji/e nisu iz BiH) – 100,00 Eura

OBLASTI KONFERENCIJE

0 Komentara

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *