Pređi na sadržaj Pređi na glavnu navigaciju. Pređi na footer

PRIJAVITE SE ZA NAGRADU ZA INOVATIVNE NASTAVNIKE

Poziv je upućen za sve nastavnike i nastavnice na svim nivoima obrazovanja da prijave svoje inovativne nastavne prakse.

 

O NAGRADI

Nagrada za inovativne nastavnike i nastavnice u Bosni i Hercegovini je najvrijednije priznanje među edukatorima i edukatoricama na svim nivoima obrazovanja. Nagrada snažno doprinosi afirmaciji izvrnosti, kulture profesionalnosti i promociji nastavničke profesije za koju vjerujemo da je najvažnija profesija i ključni indikator kvalitetnog obrazovanja. Jednostavno, vjerujemo u nastavnike/ce!

Cilj dodjele godišnje nagrade je prepoznati i promovisati one pojedince i pojedinke koji daju nemjerljiv doprinos razvoju odgoja i obrazovanja, predane i posvećene profesionalce koji svaki dan u vrtiću ili školi pretvaraju u čarobnu avanturu učenja i otkrivanja.

KRITERIJI ZA APLICIRANJE

 

Nagrada se dodjeljuje za doprinos unapređenju odgoja i obrazovanja, sa posebnim fokusom na razvoj kritičkog mišljenja, kreativnosti, primjene naučenog i socijalnih kompetencija, doprinos ekološkoj pravdi i održivoj budućnosti, kroz inovativne prakse i pristupe u sljedećim oblastima:

Više informacija o kriterijma za apliciranje, važnim datumima, kao i procesu prijave možete pročitati putem linka: Prijavi se NIN 2022 - INŠKOLA (inskola.com)

Požurite, jer prijave su otvorene do 10.12.2022. godine.

Sretno!

Izvor: Home - INŠKOLA (inskola.com)

0 Komentara

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *